Logo peperbus.nl


foto: Frans Paalman
foto: Frans Paalman (Foto: Frans Paalman)

Blobjump opent Zomerkermis

ZWOLLE - In een artikel in de Zomerkrant vorige week over de Zwolse Zomerkermis is abusievelijk gemeld dat vuurwerk en een gehandicaptenmiddag onderdeel uitmaken van het randprogramma. Dat is niet het geval. Wat kun je wel aantreffen op de Zomerkermis straks in augustus, zijn een spetterende Blobjump onder leiding van Ron Boszhard, de Kiddy Ride Police Patrol en natuurlijk de Eurodag op maandag.

Zwolle is van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 20 augustus 2017 het bruisende decor voor de zomerkermis. Tien dagen met veel gezelligheid en amusement.
De officiële opening vindt plaats op vrijdag 11 augustus op het Rodetorenplein. Ook dit jaar start het programma om 15.00 uur met een spetterende Blobjump onder leiding van Ron Boszhard, bekend van de AVRO/TROS hit Bommetje XL.


Blobjump

Blobjump is een vrolijke mix van een opblaasbare attractie en een trampoline op het water. Nabij de brug bij het Rodetorenplein komt een immens luchtkussen te liggen. Hierop ga je liggen. Vervolgens word je gelanceerd door iemand van de organisatie, die vanaf de brug op datzelfde kussen springt. Het gaat er uiteindelijk om hoe ludiek mogelijk er wordt gesprongen. Het is een sportief en vooral ook hilarisch moment..


Vele attracties

De kermis kent een gevarieerd aanbod met veel leuke attracties. Voor het kermisnieuws, de spetterende attracties, evenementen en de plattegrond, houd je natuurlijk de website www.zwolle.nl/zomerkermis in de gaten. De site wordt regelmatig ge-update. Ook dit jaar is er weer een familiedag met een schminktent, Polaroid Girl, Kiddy Ride Police Patrol en Street Magic met Roderick Waterpas.

reageer als eerste
Meer berichten