Logo peperbus.nl


Urban Obstacle Run voor Vaderdag in winkelcentrum Stadshagen

Winkelcentrum Stadshagen houdt zaterdag 17 juni een vaderdagevent. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen hun vader (en de rest van je familie en vrienden) of zichzelf uitdagen om mee te doen aan de Urban Obstacle Run, georganiseerd door Survival Run Thor. Klimmend, springend en rennend door het winkelcentrum Leiding hiervan is in handen van Nederlands kampioen Survival Run Eric van den Ham.

In het winkelcentrum is een klein parcours uitgezet. Alleen meedoen levert je een unieke button op. "Maar je kunt ook nog eens een leuke prijs winnen in de volgende categorieën: 7-9 jaar, 10-12 jaar, 13-16 jaar en volwassenen", aldus de organisatie. "Aan het einde van de middag worden de prijzen uitgereikt."

Maar dat is nog niet alles. Nadat de Zwolse scouting Hopmankippersgroep alle bouwwerken voor de Urban Obstacle Run heeft voorbereid, dagen ook het hele gezin uit. "Wat dacht je van blikwerpen, touwtrekken of spijkerbroekhangen? En als je alle drie onderdelen voltooit, wacht ook bij hen een leuke beloning."

De dames van Partou zitten weer voor klaar voor de allerkleinsten in de kidstent. "Hier liggen allemaal knutselwerkjes klaar voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook."

Na afloop worden foto’s van dit evenement op onze Facebook-pagina gepubliceerd: facebook.com/wcstadshagen

Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl

reageer als eerste
Meer berichten