Logo peperbus.nl


De start van de werkzaamheden aan de Willemskade.
De start van de werkzaamheden aan de Willemskade.

Weekendafsluiting Willemskade

In het weekeinde vanaf zaterdag 17 juni om 7.00 uur is de kruising Nieuwe Veerallee-Rieteweg-Willemskade-Westerlaan vanwege diverse werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Gedurende de activiteiten worden verkeersregelaars ingezet. Verkeersborden geven de omleidingsroutes aan. Vanaf maandag 19 juni om 5.00 uur is de kruising weer toegankelijk voor al het verkeer.

ProRail voert van 5 juni tot 28 augustus elektrificatiewerkzaamheden uit aan de Kamperlijn. Gedurende deze periode is tussen Zwolle en Kampen geen treinverkeer mogelijk. Het werk van ProRail vindt onder meer plaats ter hoogte van de Willemskade, direct grenzend aan het werkgebied van de reconstructie Willemskade.

In de treinvrije periode Zwolle – Kampen voert aannemer Van Gelder diverse werkzaamheden uit in het kader van de reconstructie Willemskade. Zowel ProRail als Van Gelder werkt aan de noodzakelijke aanpassingen om de nieuwe situatie van de Willemskade aan de laten sluiten op de spoorwegovergang. Tijdens de weekendafsluiting van zaterdagochtend 17 juni tot maandagvroeg 19 juni vinden er (asfalterings)werkzaamheden plaats. Verder wordt in de Westerlaan een gasleiding verlegd. Meer informatie staat op www.zwolle.nl/willemskade.

Van zaterdag 17 juni om 7.00 uur is de kruising Nieuwe Veerallee-Rieteweg-Willemskade afgesloten voor het autoverkeer. Vanaf zaterdagavond 20.00 uur kunnen ook fietsers en voetgangers deze kruising niet meer passeren. De omleidingsroute voor auto's loopt via de IJsselallee en via de A28 – Katerdijk. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Van Karnebeektunnel.
 

reageer als eerste
Meer berichten