Logo peperbus.nl


De zomeravondontmoetingen hebben dit jaar als thema 'Lijden, erop of eronder'.
De zomeravondontmoetingen hebben dit jaar als thema 'Lijden, erop of eronder'.

Zomeravondontmoetingen bij steen Thomas a Kempis

De Thomas a Kempis Stichting heeft drie verschillende sprekers uit de Gezondheidszorg uitgenodigd om een korte overweging uit te spreken tijdens de zomeravondontmoetingen over het thema 'Lijden, erop of eronder'.

De avonden vinden plaats op zaterdag 17 juni, 24 juni en 2 juli. Elke avond begint om 20.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, napraten, koffie en thee. De zomeravondontmoetingen vinden plaats bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg, bij de ingang van begraafplaats Bergklooster aan de Bergkloosterweg.

De sprekers zullen het vooral hebben over het lijden en hoe wij er mee omgaan.
Het thema wordt vanuit drie verschillende invalshoeken belicht. Op 17 juni komt Marijke Groot aan het woord. Zij is ervaringsdeskundige bij Dimence, een grote GGZ instelling in de regio Oost. Muzikale begeleiding is er van het Thomaskoor Domini Cantus onder leiding van René van Breukelen.

Op 24 juni spreekt Dr. Margreet de Vries-Schot, zij is theologe en psychiater. Muzikale begeleiding die avond is er van Maaike Gerritsen op viool en Sofie van Boheemen op altviool.

Tenslotte spreekt op 1 juli dr. Rob Dillmann, hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van Isala. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door Jeroen van Dijk op cello en Rik Hasselman op gitaar.

reageer als eerste
Meer berichten