Logo peperbus.nl


Voorzomerfeest Doepark Nooterhof is een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. 
Voorzomerfeest Doepark Nooterhof is een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. 

Voorzomerfeest Doepark Nooterhof vol activiteiten

Rond de dertig groene initiatieven werken zondag 21 mei mee aan het Voorzomerfeest Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg. De markt wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. Er is veel aandacht voor hoe je zelf op een natuurvriendelijke, creatieve manier kunt maken, delen, verbouwen, hergebruiken, musiceren, bakken en vergroenen. Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van de sfeer en het lentegroen in het park.

Pluimage vertelt 'Genoeg is genoeg' met de spin Anansi. Er zijn heel gevarieerde workshops en presentaties. Op diverse plekken kunnen bezioekers allerlei leuke dingen zelf maken. Er is een puzzeltocht met allerlei weetjes en tips, er kan worden gezocht naar geneeskrachtige planten. Dit wordt omlijst met muziek door Jacob Versteegh. De tuinen kunnen ook bezichtigd worden, er is een terras met streekproducten en theehuis Earthship en de bijenstal zijn open.

Deze middag wordt georganiseerd door de Milieuraad Zwolle. Het hele programma is te vinden op www.milieuraadzwolle.nl

Bezoekers wordt gevraagd met de fiets te komen vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen.

reageer als eerste
Meer berichten