Logo peperbus.nl


Senioren kunnen donderdag 18 mei kennismaken met verschillende sporten op Sportpark de Verbinding. (Foto: Hans Smit)
Senioren kunnen donderdag 18 mei kennismaken met verschillende sporten op Sportpark de Verbinding. (Foto: Hans Smit)

Senioren kunnen bewegen op sportdag in Stadshagen

Senioren kunnen donderdag 18 mei van 9.30 tot 14.00 uur kennismaken met verschillende sporten op Sportpark de Verbinding, locatie van CKV Sparta, Nijenhuislaan 2 in Stadshagen. Binnen en buiten sporten staan centraal. Het sportprogramma is onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod.

Stadshagen - Naast lekker bewegen is er uiteraard ook genoeg mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken en bij te kletsen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk.


De activiteiten van de seniorensportdag zijn verschillende vormen van sporten en bewegen buiten en binnen. Enkele voorbeelden van sporten buiten zijn walking voetbal, tennis en jeu de boules.

Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten, denk bijvoorbeeld aan verschillende denksporten, bridge, koersbal en kaartspelen. De activiteiten worden altijd onder leiding van een professional gegeven met een op maat gemaakt aanbod.

Ook ontmoeten is belangrijk. De sportdag begint daarom met een kop koffie of / thee en eindigt met een gezamenlijke lunch. De sportdag wordt gehouden op sportpark de Verbinding, locatie van CKV Sparta, Nijenhuislaan 2 in Stadshagen. Ook het mogelijk om iemand mee te nemen om gezellig samen te komen sporten.

Deze sportdag geeft een kijkje in het reguliere sportaanbod voor senioren. Iedere donderdag is er van 10.00 tot 12.00 uur bij CKV Sparta regulier sportaanbod. Een professionele begeleider vanuit SportService Zwolle biedt iedere week divers en op maat gemaakt sportaanbod aan.

Eén van de al deelnemende senioren, is de heer Oosterling. "ik kan wel zeggen hoe leuk het is, maar het is het beste om dat zelf uit te vinden en te ervaren", zegt hij. Dat kan nu tijdens deze sportdag op donderdag 18 mei 2017 van 09:30 – 14:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Voor meer informatie of deelname neem dan contact op met Arno de Swart/ Sharon de Witte van SportService Zwolle op telefoonnummer: 038-423 66 86

reageer als eerste
Meer berichten