Logo peperbus.nl


Bloeiend het voorjaar in met Kunst na Arbeid

Leven zonder muziek is als een plant zonder zon. Daarom organiseert muziekvereniging Kunst na Arbeid op zaterdag 13 mei de jaarlijkse perkplantenmarkt in winkelcentrum Zwolle-Zuid. Muzikale voeding voor planten en kooplustige bezoekers.

Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Kunst na Arbeid (KNA) haar jaarlijkse perkplantenmarkt. De vele soorten eenjarige perkplanten en vaste planten zijn scherp geprijsd. Dat komt doordat de planten worden geleverd door de vaste leverancier van de fanfare die al jaren lid is van KNA. Een mooie kans dus om een cadeau in te slaan voor Moederdag.

De markt wordt gehouden tijdens de braderie in winkelcentrum Zwolle-Zuid bij Chinees restaurant China Palace van 8.00 tot 16.00 uur. De hele dag wordt muzikaal opgeluisterd door optredens van het A-orkest, de Drumband, leerlingen en blaaskapel De Knollentrekkers. Het assortiment bestaat uit o.a. hangpotten, begonia, lobelia, petunia, vlijtig liesje, afrikaantjes, geraniums , margrietjes en nog veel meer soorten. Ook verkoopt Kunst na Arbeid verschillende soorten vaste planten, waaraanvan je vele jaren plezier kunt beleven.

De opbrengst van de plantenverkoop komt, natuurlijk na aftrek van de kosten, ten goede aan KNA. Daar kan dan weer een uniform of instrument van worden gekocht.Meer informatie op www.kna-zwolle.nl of via Rien Wijnen, info@kna-zwolle.nl

reageer als eerste
Meer berichten