Vogellanden op de fietsroute van Rob Harmeling tijdens de Geluk in Beweging Challenge

Zwolle - Oud-profwielrenner Rob Harmeling fietst tijdens de ‘Geluk in Beweging Challenge’ op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 september 1.200 kilometer dwars door Nederland. De fietstocht gaat langs veertien revalidatiecentra, waaronder Vogellanden in Zwolle.

Rob Harmeling organiseert samen met zijn team deze fietsmarathon om geld op te halen voor de Maartens Foundation. In het team zitten ook bekende Nederlanders zoals Erben Wennemars, Leo van Vliet en Kasper van Kooten. Deze stichting wil iedereen in Nederland ondersteunen die een beperking heeft op het gebied van houding en beweging. De Maartens Foundation helpt kinderen, jongeren en volwassenen om na hun revalidatieperiode weer volop in het leven te kunnen staan. 

De fietstocht maakt op 24 september een tussenstop bij Vogellanden De route van dag 3 gaat van Haren naar Ubbergen. Rob Harmeling en zijn team maken om 7.45 uur een tussenstop bij Vogellanden. Zij worden ontvangen en krijgen met een energiegevend ontbijt. 

De fietsmarathon past bij de visie van Vogellanden over een gezonde leefstijl. Bestuurder Fenna Eefting en revalidatiearts Ard ten Hoff van Vogellanden zullen Rob en zijn team met ontvangen en vervolgens meefietsen in de etappe. Vanaf 8.15 uur gaan de fietsers verder naar Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede. Een tocht van 95 kilometer. Tijdens deze tocht fietsen onder meer medewerkers en revalidanten van Vogellanden mee en halen daarmee sponsorgeld op. 

De tocht is live te volgen op RTV Oost.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden