Avondtweedaagse Intactus om aandacht te vragen voor verslaving

Zwolle -  Tactus Verslavingszorg en Intact Herstel en Zelfhulp houden dinsdag en donderdag de Intactus Avondtweedaagse. Ze doen dat in jet kader van de Inclusieweek. Medewerkers en cliënten van Tactus en Intact doen hieraan mee. 

Over verslaving bestaan nog veel misverstanden en vooroordelen in de samenleving. Vooroordelen zoals ‘verslaafd worden is je eigen schuld, ze doen het zichzelf aan, losers zijn het’ zorgen ervoor dat mensen met een verslaving vaak afgewezen, gemeden of buitengesloten worden.

Wie een verslaving heeft, ervaart niet alleen de gevolgen van die verslaving zelf, maar ook van deze reacties. Tactus wil door de Avondtweedaagse meer openheid en begrip hierover.

Op dinsdag 14 september lopen de deelnemers  van de Tactus locatie Pannenkoekendijk 17 in Zwolle naar de Tactus locatie Polstraat 10 in Deventer.

Op donderdag 16 september lopen ze van de Tactus locatie Wierdensestraat 32 in Almelo naar de Tactus locatie Ripperdastraat 8 in Enschede. De start is op beide avonden om 17.00 uur en de finish is rond 22.00 uur.  Zie ook www.socialrun.nl/socialrun-2021/inclusieweek-2021

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden