<p>Repetitie van Tribute to Jimi Hendrix, in Hedon.&nbsp;</p>

Repetitie van Tribute to Jimi Hendrix, in Hedon. 

(Foto: Frans Paalman )

Tribute To Jimi Hendrix Tour in Hedon

Zwolle - De Tribute To Jimi Hendrix Tour 2021 doet zaterdag 18 september Hedon aan.

Het Hedon Productiehuis brengt de afgelopen jaren een ode aan Jimi Hendrix, en dit jaar doet een record aantal zalen door heel Nederland mee. Deze tribute aan ‘de gitarist der gitaristen’ wordt een rockfeest met Nederlandse topgitaristen en een band die de muzikale nalatenschap van Hendrix laten herleven. Van The Experience tot de Woodstock-band; van The Band Of Gypsies tot het rhythm & blues-repertoire. 

Daarnaast is rondom de voorstelling een tentoonstelling met foto’s en canvassen te zien, en wordt het boek Jimi Hendrix Compleet (Het verhaal van de 119 songs) gepresenteerd.. Per zaal zullen er verschillende gasten te zien en te horen zijn.

De basis van de Hendrix Tribute Band bestaat uit: Bauke Bakker - drums/zang; Reindert Kragt – basgitaar; Gertjan van de Weerd - toetsen/zang; en Rick Mensink - percussie. Speciaal voor dit eerbetoon wordt de band bijgestaan door een groep fantastische gitaristen/zangers, met daarin onder andere Vedran Mircetic (De Staat); Kees Lewiszon en Merijn van Haren (Navarone), Twan van Gerwen (o.a. Beef en Kenny B), Tommy Ebben (Komodo), Gerrit Veldman (Veldman Brothers) en Henk Wesselink (Money & the Men). Ook zal per zaal als extra gast een lokale held/heldin meespelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden