Nieuwe boek Wendy Kakebeeke
Nieuwe boek Wendy Kakebeeke (Foto: Wendy Kakebeeke)

Signeersessie Wendy Kakebeeke

Zwolle - Wendy Kakebeeke signeert zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur haar boek ‘ Jij kan Bergen Verzetten en van het Uitzicht Genieten en je kind ook!’ bij Léan Fashion aan de Van der Capellenstraat 240A in Zwolle.

Kakebeeke is directeur van Young Impact. Haar boek gaat over hoe ze die fulltime baan combineert met andere passies, hobby’s, een druk sociaal leven én een gezin. Met verhalen, anekdotes, oefeningen en foto’s vertelt ze de lezer over de lessen die het leven haar gebracht hebben. Uiteraard staat veel in het teken van Zwitserland, het bergland waar ze met haar gezin tien jaar heeft gewoond.

Kakebeeke woonde tijdens haar middelbare schooltijd in Zwolle en dit is ook de plek waar ze graag dit feestelijke moment viert. Twaalf jaar geleden emigreerde ze naar Zwitserland, waar ze moeder werd van Joshua en Ayden. Vorig jaar maakte zij met haar gezin de beslissing om terug te verhuizen naar Nederland, te stoppen bij Unilever en de rol van directeur bij Young Impact aan te nemen. Wat door velen wordt gezien als een life changing decision zegt Wendy dat juist deze keuze voor haar niet meer dan een logische volgende stap was: ‘’In de afgelopen jaren veranderde mijn passie van doing business and doing good naar doing good op een hele professionele manier. De wereld laten stralen, dat is iets wat ik mijn hele leven al bewust en onbewust wil doen.’’

Haar gezinsleven in het buitenland en ervaringen uit het bedrijfsleven en als coach, hebben haar belangrijke inzichten gegeven. In het boek geeft ze aan welke stappen je kunt zetten om alles uit het leven te halen voor jezelf en jouw (toekomstige) kinderen. Wendy wil met dit boek lezers inspireren en laten ervaren hoe mooi het is de kansen in het leven te zien. 

Meer berichten