Foto: Henry Dijkman

Singer-songwriter Eden Mara maakt 80s popsingle ‘Blue rain’

Zwolle - De Zwolse singer-songwriter Eden Mara vrijdag haar 80s popsingle ‘Blue Rain’ uitgebracht op alle streamingkanalen.

Eden Mara (echte naam Carlijn van den Belt) is een 22-jarige singer-songwriter uit Zwolle. In haar popnummers zingt ze over verschillende liefdessituaties en benadrukt ze gevoelens die daarbij komen kijken. In mei dit jaar heeft ze haar eerste single ‘Paradise’ uitgebracht. Eden Mara werkt voor haar nummers samen met de Zwolse producer en singer-songwriter Aïrto en toetsenist en producer Alexander Klement. 

Ze is ze aangesloten bij het Zwols songwritersgilde van poppodium Hedon. Aankomende zomer volgen er nog meer popsingles van Eden Mara.

‘Blue Rain’ is de tweede single van Eden Mara en is op alle streamingkanalen te beluisteren. Het nummer gaat over een liefdesrelatie die vanwege een verre afstand op het spel wordt gezet. De sound van ‘Blue Rain’ komt uit de jaren 80 en kan worden omschreven als synthpop. Het nummer is geschreven door Eden Mara en geproduceerd door Aïrto (bekend van The Voice Of Holland) en Alexander Klement (werkzaam voor Lil Kleine en Dotan). Zoals de sound van het nummer al doet vermoeden, is The Weeknd een inspiratiebron voor Eden Mara.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/78M4XJwnj8ylfNuWYajRBq?si=6rvYtQGySUesqosNLoTgvQ

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUUpcKyKrK-U0A-hsvB9Ibw/videos

Instagram: https://www.instagram.com/edenmara.music

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden