<p>Sinds 2018 organiseert de Dimence Group op kerstavond een diner in het PEC stadion voor ouderen.</p>

Sinds 2018 organiseert de Dimence Group op kerstavond een diner in het PEC stadion voor ouderen.

(Foto: Frans Paalman)

ZwolleDoet!: van grensrechterbij Zwolsche Boys tot kerstdiner

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Ben je op zoek naar ondersteuning? Of wil je iets doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden voor coronaproof vrijwilligerswerk? Mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 – 422 5200.

Grensrechter Zwolsche Boys

Zwolsche Boys is voor het komende voetbalseizoen op zoek naar een enthousiaste grensrechter voor het eerste elftal. De vrijwilliger maakt deel uit van de staf van een ambitieus en gezellig team.

Reageren via www.zwolledoet.nl/zwolscheboys of 038 - 422 5200.

PEC Zwolle kerstdiner

Sinds 2018 organiseert de Dimence Group op kerstavond een diner in het PEC stadion voor ouderen die tijdens de feestdagen wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Het uitgangspunt is een leuke avond die kan leiden tot duurzame contacten. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie, bij het bereiken van deelnemers via zorginstellingen en bij het opzetten van crowdfunding.

Reageren via www.zwolledoet.nl/kerstdiner of 038 - 422 5200.

Gift City zoekt een gastheer of -vrouw

De Gift City is een plek waar mensen uit alle lagen van de bevolking terecht kunnen om hun talenten te ontdekken. In dit gebouw bevindt zich ook het Gift City Café: een ontmoetingsplek voor Zwollenaren om hun sociale netwerk te verbreden of even tot rust te komen. Als vrijwillige gastheer of - vrouw zorgt ervoor dat alle gasten goed worden ontvangen en bediend. De vrijwilliger maakt verse smoothies, staat achter de kassa en werkt mee aan feesten en partijen samen met de andere vrijwilligers.

Reageren via www.zwolledoet.nl/citycafé of 038 - 422 5200.

Schildervrijwilliger InteraktContour

InteraktContour en Stichting Focus zijn op zoek naar een vrijwilliger óf stagiair die hun MOZart groep wil inspireren. MOZart is een vorm van creatieve dagbesteding die zich richt op het talent van mensen met hersenletsel en psychische problematiek. Kunst is voor hen een middel om te leren omgaan met dagelijkse zorgen en deze even los te laten. Iedere vrijdag komt de groep bij elkaar bij Stichting Focus aan de Zerboltstraat.

Reageren via vacature via www.zwolledoet.nl/mozart of 038 - 422 5200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden