Vragen over het geheugen? Kom naar de Bovenkamer

Zwolle -  Maatschappelijke organisaties in Zwolle gaan dinsdag 1 juni beginnen met de Bovenkamer. 

De Bovenkamer is een inloopplek waar mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en vrienden elkaar ontmoeten. Dat gebeurt in een huiselijke sfeer, met een kop koffie. Er is ruimte om vragen te stellen, voor een luisterend oor, maar ook om anderen te ontmoeten. De sfeer is laagdrempelig en ongedwongen. Er is altijd een professional aanwezig en er zijn verschillende thema’s die besproken worden. Aanmelden is niet nodig.

De Bovenkamer is een initiatief van SamenOuderen, een beweging van WijZ welzijn, SamenZwolle en diverse (zorg)partners, waaronder Beter Thuis Wonen, ZwolleDoet, Icare, Driezorg, wijkcentrum de Bolder, de Stadkamer en Stichting Wijkgemeenschap AA-landen.

De Bovenkamer is in De Bolder aan Dobbe 29. Vanaf dinsdag 1 juni, elke dinsdag tussen 10:30 en 12:00 uur welkom. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen: info@wijz.nu.

De activiteit is onderdeel van SamenOuderen. Een initiatief van WijZ Welzijn, SamenZwolle en diverse zorgpartners om Zwolse ouderen een mooie daginvulling te geven. Bekijk het complete aanbod op www.samenzwolle.nl/samenouderen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden