Filosofisch Café met Dennie Boxem en Marit Otto

Zwolle - Het online Filosofisch Café Zwolle van maandag 17 mei is een vervolg op de online lezing van  prof. Matthijs Schouten in april. 

Het thema van april was: De natuur was hier. Op 17 mei gaat het Filosofisch Café via zoom in gesprek met mensen die volop bezig zijn om op hun eigen manier vorm te geven aan activiteiten die de aarde wellicht mooier kleuren. 

Zo gaan ze via zoom op bezoek in het atelier van de schilder en docent Dennie Boxem. In zijn atelier ontmoeten de deelnemers ook andere mensen die met hem van gedachten wisselen. Daarna wordt ook via Zoom het atelier van de Zwolse kunstenares Marit Otto bezocht. Zij zal over haar werk vertellen en ze wil laten zien hoe zij een bijdrage levert aan een betere aarde. In haar atelier komen ook andere mensen aan het woord die op hun manier willen bijdragen aan een gezondere wereld. Het begrip gezondheid is hier in bredere zin bedoeld. 

De bijeenkomst, op 17 mei, aanvang 19.30 uur, is te volgen via Zoom, interactie is ook mogelijk. Einde van de bijeenkomst is om 21.00 uur.

Aanmelden kan via www.filocafezwolle.nl, klikkenop de knop reserveren, De betaling, in dit geval 2.50 euro, gaat via Ideal. Vervolgens naam en emailadres invullen. De link wordt toegestuurd via e-mail. Sluitingsdatum 15 mei.

Deze bijeenkomst is de laatste van het seizoen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden