Vakantieweek voor inwoners uit Zwolle met minimuminkomen

Zwolle - Weekje Weg houdt tijdens de zomervakantie weer vakantieweken voor mensen met een minimuminkomen met kinderen tot en met 12 jaar. Daarnaast is er voor 45-plussers een midweek in juni en is er voor kinderen plaats bij Kinderdorp, Jeugdcamping of Tienerwoud. De gemeente biedt dit in samenwerking met Weekje Weg aan.

Van 14 tot en met 18 juni is er een midweek voor 45-plussers in een groepsaccommodatie in Diever, Drenthe, volledig verzorgd. 

Bij Stichting VakantieKind kunnen tien kinderen uit Zwolle geplaatst worden in Kinderdorp (7 tot en met 11 jaar), Tienerwoud (11 tot en met 14 jaar) en Jeugdcamping (14 tot en met 16 jaar). 

Voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar zijn er op een recreatiepark in Vierhouten twee soorten vakanties: Een groepsvakantie, volledig verzorgd.

En een vakantie in een Finse blokhut of stacaravan, zelfverzorging, met uitzondering van drie avondmaaltijden. Verder zit bij beide vakanties onder andere in het pakket: Fietsen voor iedereen vanaf 6 jaar, bezoek aan een roofvogelshow, kaartjes voor adventure golf en er is een recreatieteam dat een paar keer per dag activiteiten houdt. 

Voor alle vakanties betalen de deelnemers alleen een eigen bijdrage tussen de 25 en  40 euro. Het vervoer per bus heen en terug is, behalve bij de kindervakanties, geregeld. 

Meer informatie en aanmeldingen via weekjewegzwolle@gmail.com of 06-516 88 784.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden