Kinderkoor Konstantijn en Jeugdkoor #Voices voelen de VRIJheid

Zwolle - Het project ‘VRIJ! voor kinderen en jongeren start op dinsdag 18 mei. De aangekondigde coronaversoepelingen geven een gevoel van vrijheid. ‘VRIJ!’ is dan ook de titel van twee zangprojecten die op dinsdag 18 mei van start gaan. 

Gedurende acht weken kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar meedoen met Kinderkoor Konstantijn en jongeren vanaf 12 jaar met Jeugdkoor #Voices.

‘VRIJ!’ gaat over de betekenis van vrij zijn. Nu, vroeger, in Nederland, maar ook ergens anders op de wereld. De koorleden kiezen samen nummers met betekenis en deze nummers worden meerstemmig gezongen. Kinderkoor Konstantijn en de jongeren van #Voices werken ieder aan eigen stukken en samen werken ze toe naar een optreden in de stad in juli.

Meedoen aan het project ‘VRIJ!’ kost 15 euro. Het project loopt van 18 mei tot en met 6 juli. Onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel geven Suzan Westerveld en Anne Doeleman leiding aan de beide koren.

Wie tussen de 8 en 12 jaar is kan een mail sturen naar Suzan van Kinderkoor Konstantijn: kinderkoorkonstantijn@gmail.com

Jongeren ouder dan 12 jaar, kunnen mailen naar Anne van Jeugdkoor #Voices: jeugdkoorvoices@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden