<p>De G-tennissers zijn in ieder geval hartstikke blij met hun nieuwe outfit. Van links af: Max, Mas, Marco Reuvers, Jasja Scholtens (ZLTB), Tijmen, Annelies Sluiter (Craft), Siemen en Mert.</p>

De G-tennissers zijn in ieder geval hartstikke blij met hun nieuwe outfit. Van links af: Max, Mas, Marco Reuvers, Jasja Scholtens (ZLTB), Tijmen, Annelies Sluiter (Craft), Siemen en Mert.

Nieuwe clubkleding ZLTB

Zwolle - De ZLTB, Reuvers Sport en Craft Sportswear gaan samenwerken in een nieuwe kledinglijn. 

De G-tennissers van de tennisclub mochten als eerste in hun nieuwe shirtjes trainen. “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan vernieuwing en verduurzaming op de club”, zegt Jasja Scholtens, voorzitter van de ZLTB. “Naast bijvoorbeeld het installeren van LED-verlichting en het aanbrengen van een grondwaterpomp, hebben we onder andere ook nieuwe bankjes en scoreborden aangebracht. De moderne kledinglijn van Craft hoort daar natuurlijk ook bij.” 

Sponsoren hebben zich gemeld om de shirtjes voor de jeugdleden en G-tennissers gratis beschikbaar te kunnen stellen. Volgend jaar bestaat de vereniging negentig jaar en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan volgens Scholtens. “Het afgelopen coronajaar was natuurlijk niet zoals we dat op sportief gebied voor ogen hadden, maar gelukkig kon de tennissport wel continu door gaan. Volgend jaar wordt een jubileum jaar. We hopen dan dat we alle activiteiten zonder maatregelen door kunnen laten gaan. Onze leden, vrijwilligers en sponsoren hebben dat wel verdiend!”

 Vanaf half mei ligt de bestelde clubkleding klaar bij Reuvers. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden