<p>Dominee Jos Douma.</p>

Dominee Jos Douma.

Ontmoetingshuis online met dominee Jos Douma

Zwolle - De eerstvolgende digitale ontmoeting van het Ontmoetingshuis Moderne Devotie is  op dinsdag 11 mei 2021 van 20.00 uur tot 21.30 uur. 

Het thema is dan: ‘Lectio Divina oftewel Meditatieve Bijbellezing en Moderne Devotie’. Jos Douma zal de lezing verzorgen. 

Douma (1968) is predikant van de Plantagekerk in Zwolle. Hij promoveerde in 2000 op het proefschrift Veni Creator Spiritus. De meditatie en het preekproces. Daarnaast is hij aan de Evangelische Theologische Faculteit Leuven werkzaam als docent spiritualiteit. Hij heeft inmiddels veel boeken over allerlei geloofsthema’s op zijn naam staan. Meer info over Jos Douma staat op www.levenindekerk.nl 

Jos Douma zal een aantal handreikingen doen voor meditatie, het lezen van de Bijbel, spiritualiteit en devotie. 

Er zal tijdens de digitale ontmoeting ook ruimte zijn voor gesprek en interactie. Bij een groter aantal deelnemers gaan de bezoekers in kleinere groepjes (zogeheten breakoutrooms) uiteen.

Aanmelden kan via www.ontmoetingshuismodernedevotie.nl en betaling van 5 euro op bankrekening NL71INGB0007852541 t.n.v. Ontmoetingshuis Moderne Devotie. Per mail volgt dan een link. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden