Foto:

Ladies Night in Open Ton Livestream

Zwolle - Ladies Night en Zwolse cultuur in voorlopig de laatste livestream van Open Ton. Deze is donderdag 22 april te volgen. “Maar we zullen hiermee in het najaar doorgaan”, zegt zegt Menno Beijer, een van de initiatiefnemers. “We hopen dat dan in combinatie te kunnen doen met de originele opzet, bij Lunchroom Restaurant Blocks binnen, of buiten op het terras. “We hebben een mooi programma met twee geweldige zangeressen. Sharyssa is een singer-songwriter met zeer persoonlijke teksten. Ze begeleidt zich zelf op gitaar.”

“ Zij heeft een bijzondere stem en zingt vooral R&B en soul en wordt op gitaar begeleid door Edgar Lintang.”

“Naast deze optredens hebben we twee minidocumentaires over de Zwolse cultuur, de ene gaat over het rijke Zwolse verenigingsleven, de andere over de Zwolse muziekscene”, zegt medeorganisator John Kuyer.

”Natuurlijk is ook nu weer alles coronaproof, we hebben de optredens vooraf opgenomen in de studio van Art of Music. Menno en ik zullen het samen presenteren op 22 april. En ook deze keer krijgen we weer kookles van Menno van Zon van Lunchroom Restaurant Blocks in zijn kookrubriek Uit de Ton. De ‘faute voto’ zit er uiteraard weer in. Met voor de winnaar van de beste slogan de fles wijn en eeuwige roem.”

Open Ton ,livestream begint op 22 april om 20.30 uur en is te zien via: www.facebook.com/opentonzwolle

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden