Online open dagen Windesheim

Zwolle - Windesheim houdt van woensdag 14 tot en met vrijdag16 april in Almere en Zwolle de laatste open dagen van dit schooljaar. Voor eindexamenkandidaten de laatste online open dag voordat zij een knoop moeten doorhakken. 

Voor leerlingen uit havo-4, mbo-3 en vwo-5 een mooie gelegenheid om te beginnen met de studiekeuze. Ze kunnen tijdens deze online open dagen bovendien kennismaken met de tweejarige opleiding, Ad Sport, die aankomend studiejaar start.

Een studiekeuze maken in coronatijd is niet eenvoudig. Maar inmiddels zijn onze studenten en docenten goed vertrouwd met het geven van online presentaties. Het tijdig bezoeken van een voorlichting blijft- ook in deze bijzondere tijd- belangrijk om een goede studiekeuze te maken. De online open dagen bieden de mogelijkheid kennis te maken met de hogeschool. Alle voltijd bachelor en Associate degree-opleidingen geven ‘live opleidingspresentaties tijdens de online open dagen.

In september 2021 start hogeschool Windesheim in Zwolle met een nieuwe Ad-opleiding. In deze praktijkgerichte Associate degree Sport kies je vanaf het eerste jaar een profiel om je in te specialiseren. Je maakt een keuze uit Sportondernemer óf Clubkadercoach. Welk profiel het ook wordt: je maakt vernieuwend sportaanbod in de praktijk.

Extra sessies

Naast online sessies bij de opleiding(en) zin er extra sessies over de volgende onderwerpen:

- Studeren met een functiebeperking;

- Studeren en Topsport;

- Vragen over aanmelding, toelating, collegegeld en inschrijving;

- De overgang van mbo naar hbo;

- Financiën, studiefinanciering en het leenstelsel;

- Het studentenleven in Almere en Zwolle.

Aanmelden

Meer weten over onze open dagen of aanmelden voor één van de online sessies? Dat kan via www.windesheim.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden