Foto: Tjeerd Derkink

Grote afvaardiging Hedon Productiehuis op showcasefestival Booster in Enschede

Zwolle - Hedon Productiehuis zorgt voor een grote afvaardiging tijdens het Booster Festival dit weekend vanuit Enschede. Meerdere bands die zijn betrokken bij Hedon Productiehuis spelen tijdens het online showcase festival. 

Naast het showcasefestival van Oost-Nederland in de avond kunnen bezoekers overdag digitaal naar de conferentie met panels waaronder Hedon Academy. Dit wordt  aangeboden door Hedon Productiehuis. 

Het showcase festival in Enschede wordt voor het tweede jaar noodgedwongen online gehouden. Talentvolle muzikanten uit de regio kunnen zich in de kijker spelen voor de landelijke muziekindustrie. 

Verbonden aan het Hedon Productiehuis zijn D A R K D A Y S, Jetlag Jenny, Naber, Nonchelange en Robin Scherpen. Deze acts spelen op één van de zes geselecteerde locaties in Enschede een opgenomen videosessie. 

De optredens zijn vanaf 19.00 te bekijken via www.boosterfestival.nl

Booster verbindt de creatieve muziekindustrie uit Oost-Nederland dit jaar met 48 showcases, meer dan vierhonderd feedbacksessies en vijfentwintig masterclasses en panels. Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster, met workshops, masterclasses, en feedbacksessies op het programma. 

Schakel vanaf 13.00 in op het dagprogramma via www.boosterfestival.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden