Foto:

Zwolse emmertjes water leveren 3000 euro op

Zwolle - De emmertjes-actie, waarbij elke Zwollenaar of bedrijf een emmertje water kon sponsoren om het Openluchtbad te helpen met hun tekorten na een zwaar coronajaar, heeft circa 3000 euro opgebracht. 

Ongeveer 25 leden en niet-leden kwamen op vrijdag 2 april hun emmertje leeggooien. Zo’n 25 anderen maakten hun bedrag over. De sponsoren gaven aan dat ze hun bijdrage doen omdat ze het belangrijk vinden dat het bad ook open blijft voor de komende generaties Zwollenaren.

Aan aantal bedrijven, waaronder Hemmink bv, McDonalds, Benthem Gratama advocaten, Handelsbanken en Novaware, hebben een grote emmer van 250 euro bijgedragen. De emmers zelf werden gesponsord door Konvo Schoonmaakproducten. Van Wijhe Verf en Busch & Van der Worp zorgden voor een prachtige bronzen, zilveren of gouden look. 

Het bestuur, beheer en vrijwilligers van het bad zijn blij en dankbaar met alle bijdragen en hartverwarmende steun. Mensen die de actie gemist hebben en alsnog wat willen bijdragen, kunnen hun vrijwillige bijdrage overmaken op: NL18 ABNA 0523 4272 71 o.v.v. donatie 2021, (eventueel) lidmaatschapsnummer en naam rekeninghouder.

 Op zaterdag 24 april om 11 uur gaat het Openluchtbad Zwolle weer open voor een nieuw seizoen, met een bescheiden feestje en een springkussen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden