Foto:

Wijkgesprek voor bewoners Berkum

Zwolle - De gemeente Zwolle houdt een online bewonersbijeenkomsten over de uitkomsten van het Buurt-voor-Buurt Onderzoek 2020. De bijeenkomsten voor bewoners van Berkum is op woensdag 21 april.

Met het tweejaarlijkse Buurt-voor-Buurt Onderzoek vraagt de gemeente Zwolle inwoners naar hun mening over hun buurt met onderwerpen zoals veiligheid, leefbaarheid, contacten en de buitenruimte.

In een online bewonersbijeenkomst op woensdagavond 21 april om 19.30 uur delen wijkbewoners hun ervaring met het wonen in de wijk en geven zij hun prioriteiten aan wat verbeterd zou kunnen worden. Aan de orde komen vragen zoals: Herkent u de uitkomsten. Wat heeft u de afgelopen jaren meegemaakt in uw buurt. Wat maakt het wonen in deze wijk leuk. Wat zou eventueel beter kunnen. Heeft u ideeën of plannen voor de wijk?

Wijkwethouder William Dogger, wijkmanager Hanneke Valkeman en wijkpartners zijn bij het wijkgesprek aanwezig.

Door loting zijn driehonderd bewoners uit Berkum persoonlijk uitgenodigd. Bewoners die geen uitnodiging voor deze online bewonersbijeenkomst hebben gekregen maar wel willen meepraten, kunnen zich aanmelden voor zaterdag 17 april per mail: wijkservicepuntoost@zwolle.nl.

Zie ook www.zwolle.nl/bvb2020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden