Vegro OldStars Fietstocht

Zwolle - In de Week van de Vitaliteit houdt PEC Zwolle United in samenwerking met Vegro op vrijdag 9 april de Vegro OldStars Fietstocht.

De start van de Vegro OldStars Fietstocht is bij het MAC3PARK stadion. Op het voorterrein bij de hoofdingang wordt een startpunt ingericht en worden de deelnemers ontvangen met een kopje koffie. Er wordt gestart vanaf 10.00 uur. Na aanmelding ontvangt iedereen een eigen starttijd tussen 10.00 en 11.00 uur. Gedurende de activiteit worden de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Fietsroute

De fietstocht heeft een lengte van ongeveer 50 kilometer en voert over de IJsselbrug richting Epe. Halverwege de route is een stop ingelast waar medewerkers van Vegro wachten met een lunchpakket.

Aanmelden

Deelname aan de Vegro OldStars Fietstocht is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot en met vrijdag 2 april door een mailtje te sturen naar united@peczwolle.nl. Daarin vermelden hoeveel of alleen of met z’n tweeën wordt gefietst. Dinsdag 6 april volgt een mail met de exacte starttijd (starttijden: tussen 10.00 en 11.00 uur) en de route.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden