Groene PvdA-kandidaat Joris Thijssen in online politiek café Zwolle

Zwolle - De ‘groene’ landelijke PvdA-kandidaat Joris Thijssen gaat donderdag 4 maart om 21.00 uur via zoom met Zwollenaren in gesprek tijdens een politiek café. 

Na zijn rol als actievoerder, voorman van de klimaatbeweging en directeur bij Greenpeace Nederland, wil Thijssen nu de politieke arena in om zijn idealen te realiseren. Voor Zwols PvdA-fractielid Mart oude Egbrink, die duurzaamheid in zijn portefeuille heeft, is dat de reden om Thijssen uit te nodigen.

Mart oude Egbrink: “Ik ben heel benieuwd wat Thijssen te vertellen heeft en wat zijn plannen zijn voor ons klimaat, milieu en duurzaamheid. En natuurlijk wat dat betekent voor Zwolle. We maken er een politiek café van via zoom en gaan in op vragen van Zwollenaren over klimaat, energietransitie, natuur en milieu. Onderwerpen die hoog op de politieke agenda staan, maar die we willen vertalen naar dagelijkse zaken in Zwolle. Daarvoor nodigen we een aantal organisaties uit die met bijvoorbeeld duurzaamheid te maken hebben. Daarnaast nodig ik iedereen uit die geïnteresseerd is om aan te schuiven. Normaal doen we dat in een zaaltje, nu dus via zoom. Je kunt je vragen vooraf sturen en ook als je toevallig niet aanwezig kunt zijn, ontvangen we graag jouw vragen. Die kun je mailen naar: fractie@pvdazwolle.nl.”

Wie er digitaal bij wil zijn kan een mailtje sturen naar fractie@pvdazwolle.nl. Er volgt dan een uitnodiging voor de zoomsessie.

Zonder link meekijken kan via de facebookpagina PvdAZwolle.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden