NTR-televisieprogramma Podium Pop Up met Typhoon in Hedon


NTR-televisieprogramma Podium Pop Up met Typhoon in Hedon

Zwolle - Hedon is zaterdag 20 februari het decor van NTR-televisieprogramma Podium Pop Up met Typhoon.

Het televisieprogramma bestaat uit een serie mini-concerten waarin musici met een verschillende achtergrond gezamenlijk optreden op een bijzondere locatie. Het programma met Typhoon en K.O. Brass vanuit Hedon wordt zaterdag 20 februari om 22.00 uur uitgezonden op NPO 2. 

Afgelopen week verraste Typhoon vrijwilligers en medewerkers van Hedon. Het poppodium is al ruim twintig jaar de thuishaven van de gevierde Zwolse muzikant. Samen met koperkwintet K.O. Brass gaven de muzikanten een optreden vol improvisatie in hun eigen ‘thuis’. Sinds de uitbraak van Covid-19 zijn ook bij hen veel shows gecanceld. De musici zijn dan ook bijzonder blij dat ze voor Podium Pop Up mogen optreden en daarvoor een honorarium krijgen.

Programmeur Erik Delobel van Hedon: “Het is mooi om te zien dat Typhoon ervoor kiest om onze vrijwilligers en personeel op deze manier te bedanken. Hij komt al jarenlang bij ons over de vloer en heeft een speciale band opgebouwd met Hedon, fijn dat we meer zijn dan alleen een podium.” 

Meer berichten