RRReis verlengt vakantiedienstregeling

RRReis verlengt vakantiedienstregeling

Zwolle - RRReis verlengt de vakantiedienstregeling tot en met dinsdag 9 februari. Reden is de verlenging van de lockdown mer drie weken. 

Nog steeds luidt de oproep van de regering om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Voor het OV blijft gelden: reis alleen als het noodzakelijk is. Door de verlening van de maatregelen maken ook de komende tijd minder reizigers gebruik van het openbaar vervoer. Daarom verlengt RRReis de vakantiedienstregeling.

De scholierenlijnen rijden niet tot en met 9 februari. Met uitzondering van lijn 668. Wanneer scholen weer open gaan past RRReis de scholierenlijnen aan op de vraag die er dan is.

De buurtRRReis lijnen rijden in elk geval niet tot en met 9 februari. Tijdelijk is er de buurtbustaxi op de Veluwe. Tot en met 9 februari is het van maandag tot en met vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk om de buurtbustaxi te reserveren. De buurtbustaxi reserveer je minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl.

In Overijssel is het niet mogelijk om een rit te reserveren. 

De nachtritten op comfortRRReis komen te vervallen tot en met in elk geval 9 februari.

De RRReis servicewinkel op het busstation in Apeldoorn is gesloten tot en met 9 februari.

Meer berichten