Djopzz hoofdsponsor Regio Zwolle Volleybal


Foto:

Djopzz hoofdsponsor Regio Zwolle Volleybal

Zwolle - Regio Zwolle Volleybal heeft voor het seizoen 2020-2021 een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Djopzz. Vanaf de herstart van het seizoen is heet de club Djopzz Regio Zwolle Volleybal. 

Djopzz is een intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Eric Krabbe is blij met de verstrekte samenwerking. Zo is talentontwikkeling één van de drijfveren en biedt Djopzz voor verschillende sporttalenten de mogelijkheid tot werkervaring, naast het intensieve trainingsschema. Binnen Djopzz zelf zijn functies als intercedent en administratief medewerker een mogelijkheid. 

Zo werken Rosita Blomenkamp en Steven Eertman als voormalige nationaal kampioenen bij Djopzz en loopt huidig selectiespeelster Susan Schut stage. Daarnaast zijn er ook kansen voor sporters in het netwerk van Djopzz. 

Het bestuur van Regio Zwolle Volleybal is blij met Djopzz als hoofdsponsor. ‘’Het zijn bijzondere tijden voor alle sectoren, ook voor de topsport. De huidige situatie maakt het er niet makkelijker op om nieuwe sponsoren te vinden. Daarom zijn we extra verheugd om Djopzz als hoofdsponsor te mogen verwelkomen”, zegt Els Evenboer, voorzitter Djopzz Regio Zwolle Volleybal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden