Ruim 2.000 euro voor Hart voor Zwolle


<p>Miriam van der Flier van Ladies&#39; Circle Zwolle en Eline Ploegman van Hart voor Zwolle.</p>

Miriam van der Flier van Ladies' Circle Zwolle en Eline Ploegman van Hart voor Zwolle.

Ruim 2.000 euro voor Hart voor Zwolle

Zwolle - Ladies’ Circle Zwolle heeft Stichting Hart voor Zwolle deze week een cheque van 2.175 geschonken. De club zamelde dit bedrag in met een wijn- en bieractie in samenwerking met Henri Bloem en Den Duyk. “Samen bestrijden we op deze manier de eenzaamheid.”

De verkoopactie leverde een totale omzet van 2.175 euro op. Het merendeel van de opbrengst kwam vanuit wijnliefhebbers. Stichting Hart voor Zwolle is enthousiast over de bijdrage: “We zijn verrast door het bedrag. Juist in deze tijd kunnen we dit heel goed gebruiken om veel mensen in Zwolle te helpen. Samen bestrijden we op deze manier de eenzaamheid en maken we Zwolle een nog mooiere stad, een stad waar we naar elkaar omzien”, zegt Eline Ploegman, teamleider van Stichting Hart voor Zwolle.


Afgelopen maanden zamelde Ladies’ Circle Zwolle het geld in met een speciale wijnactie in samenwerking met diverse leveranciers: wijnkoperij Henri Bloem Zwolle en Zwolse bierbrouwerij Den Duyk stelden hun wijnen en bieren tegen inkoopprijzen beschikbaar, waardoor de verkoopprijzen hetzelfde bleven als in de winkel en er toch een flink bedrag bij elkaar gespaard werd voor het goede doel.

“Juist in deze tijd, waarin we elkaar door corona minder zien en kunnen opzoeken, is een stichting als Hart voor Zwolle extra belangrijk voor onze regio. We zijn blij dat wij aan de doelen van deze mooie stichting kunnen bijdragen en heel tevreden over het resultaat van de verkoopactie”, zegt Karin Larmené, voorzitter van Ladies’ Circle Zwolle.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden