ZwolleDoet!: van hulp aan vrijwilligers tot natuurvoorlichting


<p>Travers Welzijn zoekt een vrijwilliger die bezoeken van scholen aan de wijkboerderijen begeleidt.&nbsp;</p>

Travers Welzijn zoekt een vrijwilliger die bezoeken van scholen aan de wijkboerderijen begeleidt. 

(Foto:)

ZwolleDoet!: van hulp aan vrijwilligers tot natuurvoorlichting

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Wie ondersteuning zoekt, iets wil doen voor een ander en meer informatie zoekt over de mogelijkheden voor coronaproof vrijwilligerswerk kan reageren via info@zwolledoet.nl of 038 - 422 5200. n.

De Stad Verbeeldt

De expositie De Stad Verbeeldt is voor professionals, amateurs en (wijk)bewoners, leerlingen en studenten met verhalen over de stad en de wijken Aa-landen en Binnenstad. De expositie is te zien van zaterdag 6 maart tot en met zaterdag in de Statenzaal aan de Diezerstraat. De organisatie zoekt een vrijwilliger die houdt van verhalen, fotografie, beeld en geluid en die voor een groep leerlingen en bezoekers wil staan om te vertellen over expositie de Zilveren Camera.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/destadverbeeldt of 038 - 4225200.

Slachtofferhulp

Slachtofferhulp Nederland helpt mensen na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bijvoorbeeld door emotionele steun, ondersteuning in het strafproces en bij het verhalen van schade. Na een misdrijf of ongeval spelen allerlei emoties en krijgen slachtoffers en nabestaanden te maken met verschillende instanties. Vrijwilligers van het team Algemene Dienstverlening helpen slachtoffers om hun leven weer op te pakken. Ben jij stressbestendig, sociaal, kan je goed luisteren en ben je bereid de training te volgen?

Reageren via www.zwolledoet.nl/slachtofferhulp of 038 - 422 5200.

WhatsApp Holtenbroek

Veilig Holtenbroek is op zoek naar vrijwillige beheerders voor de WhatsApp Buurtpreventie groepen in Holtenbroek l (muziekwijk), Holtenbroek lll en Holtenbroek lV. De vrijwilliger stuurt melders in de appgroepen een-op-een aan op geplaatste berichten aan de hand van de huisregels. De vrijwilliger plaatst ook berichten in appgroep op verzoek van de politie en spart met de overige beheerders.

Reageren via www.zwolledoet.nl/buurtpreventie of bel 038 422 5200.

Natuuractiviteiten

Travers Welzijn zoekt een vrijwilliger die bezoeken van scholen aan de wijkboerderijen begeleidt en ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Door verschillende activiteiten brengt de vrijwilliger leerlingen op een praktische en leuke manier meer bij over natuur en milieu.

Reageren via www.zwolledoet.nl/natuuractiviteiten of bel 038 - 422 5200.

Meer berichten