Deltion houdt online open avond

Deltion houdt online open avond

Zwolle - Deltion houdt vrijdag 22 januari en online open avond. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt.

De online open avond duurt van 18.00 tot 21.30 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze avond de voorlichtingen bijwonen van alle opleidingsrichtingen en via een live-chat vragen stellen. De loopbaanadviseurs zitten klaar om de leerling te helpen bij het maken van een studiekeuze. Video’s over de verschillende interessegebieden geven de bezoekers een beeld over een bepaalde opleidingsrichting. Daarnaast kan de bezoeker online de campus ontdekken. En dat allemaal gewoon thuis. Aanmelden voor de online open avond kan via www.deltion.nl.

Volwassenen kunnen zich laten voorlichten over cursussen en opleidingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de volgende stap in hun carrière of voor het maken van een switch. Medewerkers staan klaar om alle vragen op het gebied van volwassenonderwijs te beantwoorden.

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 januari geven de loopbaanadviseurs samen met studenten webinars voor studiekiezers en hun ouders of verzorgers: ‘Mbo, hoe werkt dat nou’, ‘Help je kind kiezen’, ‘Hoe maak ik een studiekeuze’, ‘Sterke punten sessie’ en ‘De ronde tafel’. 

In deze webinars maken bezoekers kennis met het mbo, krijgen ze tips voor het maken van een studiekeuze en delen Deltionstudenten hun persoonlijke ervaringen. Meer informatie over de webinars en aanmelden via www.deltion.nl/webinars.

Meer berichten