<p>Meemaker Vera van der Sluis heropend de expositie.</p>

Meemaker Vera van der Sluis heropend de expositie.

(Foto: Edwin Burgman )

Laatste heropening: Vrijheidsverhalen van Zwollenaren

Zwolle - De expositie Vrijheidsverhalen van Zwollenaren voor de allerlaatste keer heropend met nieuwe vrijheidsverhalen.  

In september opende ANNO haar allereerste expositie Vrijheidsverhalen van Zwollenaren. De plek waar echte Zwolse verhalen over vrijheid in de breedste zin van het woord te halen zijn. De expositie is sinds de opening aan het groeien, omdat Zwollenaren steeds nieuwe vrijheidsverhalen brengen naar het museum in de maak. 

De expositie duurt nog tot en met 19 december 2020. Daarom is Vrijheidsverhalen van Zwollenaren voor de allerlaatste keer heropend met nieuwe vrijheidsverhalen. Iedereen is welkom om deze nieuwe vrijheidsverhalen te halen bij ANNO. De nieuwe verhalen gaan onder andere over piloot Otto Smik en Bep Jakobs die een concentratiekamp overleefde. Ook zijn er vrijheidsgedichten toegevoegd aan de expositie.

De expositie is nog te bekijken tot en met zaterdag 19 december, van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis. Locatie: Sassenstraat 11 in Zwolle.

Wie een vrijheidsverhaal wil delen, kan het brengen naar de Sassentraat 11 of mailen naar info@anno.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden