Talentenavond voor nieuw festival


Foto:

Talentenavond voor nieuw festival

Zwolle - Stichting Wildebras houdt zaterdag 12 december een ‘talent on stage-avond’ in cultuurhuis Domusica aan de Radwewijnstraat. De stichting gaat uit de optredende van Zwolse bands en singer-songwriters artiesten selecteren voor het cultureel zomerfestival Zwetsen & Kletsen, dat op zaterdag 26 en zondag 27 december in Park de Hogenkamp wordt gehouden. Mits dat coronaproof kan tegen die tijd. Artiesten die zich aan willen melden kunnen mailen naar zwetsenenkletsen@gmail.com.

Op het nieuwe festival kunnen creatieve Zwolse makers en aanbieders van muziek, theater, kunst, food en urban sports zich presenteren.

Cultuur en sociaal domein gaan hier hand in hand. ‘’Enerzijds willen we Dieze-Oost een sociale boost geven, anderzijds willen we Zwolse creatieve makers een platform bieden waar ze zich zelf kunnen presenteren, we hopen daarmee voor hen als springplank te fungeren’’, zegt Frank Groenewegen, voorzitter Stichting Wildebras.

Uit het Buurt-voor-buurtonderzoek dat de Gemeente Zwolle periodiek uitvoert blijkt al jaren dat de sociale index in de wijk een duwtje in de rug kan gebruiken. Voor het stichtingsbestuur was dat reden om te kiezen voor Park de Hogenkamp (Dieze-Oost) als festivallocatie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden