Ondernemers Zakennet steunen KWF Samenloop


Foto: Arno Roozeboom

Ondernemers Zakennet steunen KWF Samenloop

Zwolle - De Zwolse afdeling van netwerkorganisatie Zakennet heeft afgelopen woensdag 500 euro gedoneerd aan KWF Samenloop (voorheen Samenloop voor Hoop). 

Gerbrand Heemstra, voorzitter van Zakennet Zwolle, heeft aan Serge Siebelt, vrijwilliger bij KWF Samenloop Zwolle, de cheque overhandigd.  

Zakennet Zwolle is een commerciële netwerkorganisatie die als doel heeft om op basis van vertrouwen in elkaars deskundigheid en in elkaar als mens, elkaar aan te bevelen bij relaties. 

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee er geld wordt ingezameld voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. 

De editie van dit jaar in Zwolle is afgelast, de organisatie maakt binnenkort bekend wanneer de nieuwe editie gaat plaatsvinden.

Meer berichten