Laatste aflevering online cursus songwriting, nieuwe afleveringen in 2021


Foto: Carry Premsela

Laatste aflevering online cursus songwriting, nieuwe afleveringen in 2021

Zwolle - De laatste aflevering online cursus songwriting van Hedon Productiehuis en muzikanten Bertolf Lentink en Esther Groenenberg staat nu online op het YouTube kanaal van Hedon Productiehuis. In het begin van 2021 volgen nieuwe afleveringen  

Tijdens de vierde en laatste video zal Bertolf Lentink het nummer ‘Penny Lane’ van The Beatles behandelen. De online cursus is een idee van muzikanten Bertolf Lentink en Esther Groenenberg om muziekliefhebbers en muzikanten ook thuis verdiepend met muziek bezig te laten zijn. Naast de verschillende analyses van liedjes zijn er ook verdiepende opdrachten.

 “In verband met de maatregelen tegen het coronavirus was het de laatste periode helaas niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor de leden van het Zwols Songwriters Gilde, hierdoor zitten veel muzikanten thuis. Deze tijd geeft wel veel inspiratie om muziek te maken en zorgt misschien ook wel voor extra tijd om verdiepend bezig te zijn”, aldus Esther Groenenberg van het Zwols Songwriters Gilde en Hedon Productiehuis. 

“Deze eerste editie van de online cursus songwriting smaakt naar meer. In het begin van 2021 gaan we een aantal nieuwe afleveringen opnemen die we nog in het voorjaar van 2021 beschikbaar gaan stellen. Wat we allemaal gaan doen verklappen we nog niet maar er zitten een aantal mooie nieuwe elementen tussen”, zegt Esther Groenenberg.

De hele online cursus songwriting is te bekijken op het YouTube kanaal van Hedon Productiehuis.  De video en meer informatie over de cursus is te vinden via www.hedonproductiehuis.nl/songwriters.

Meer berichten