Racen langs de stadsgracht op speelkleed van City-Play


Foto: Roy Verduyn

Racen langs de stadsgracht op speelkleed van City-Play

Zwolle - Lekkere snoepjes halen bij het Balletjeshuis, racen langs de stadsgrachten en hierna een bezoek brengen aan Dinoland. Hierna via de IJsselhallen naar het PEC-stadion om een wedstrijd te bekijken. Het kan allemaal op het speelkleed van Zwolle

Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Zwolle op de kaart gezet door het bedrijf City-Play. Het is een herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Zwolle. 

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Zwolle zijn al als pre-order te bestellen via https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-zwolle/

Het speelkleed is 1,15 bij 1,75 meter, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar.

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat 1 euro per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. “Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

De kosten van dit speelkleed zijn als pre-order 44,95 euro. 

Het speelkleed word begin 2021 geleverd. 

Meer berichten