SamenZwolle: van kaartjes sturen tot gastgezin voor een grote hond


<p>SamenZwolle heeft kaartjes laten ontwerpen om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. </p>

SamenZwolle heeft kaartjes laten ontwerpen om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

(Foto: )

SamenZwolle: van kaartjes sturen tot gastgezin voor een grote hond

Zwolle is een stad waar mensen voor elkaar zorgen. Het hele jaar door, maar juist in deze tijd, wil SamenZwolle een helpende hand bieden. Wie de komende tijd wel wat extra hulp gebruiken, of juist hulp wil aanbieden, kan een mailtje sturen naar info@samenzwolle.nl of bellen met 038 - 750 83 87. Meer informatie? Kijk op www.samenzwolle.nl.

(Kerst)kaartjes

SamenZwolle heeft kaartjes laten ontwerpen om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wie een ander blij wil maken met een kaartje kan ze aanvragen en er zelf een mooie boodschap op schrijven.

Er zijn kaartjes met deze boodschappen:

- We denken aan je

- We zijn echt super blij met jou

- Ik wens jou... (kerstkaart)

- Welkom lief kleintje (bij een geboorte)

- Woohoo (bij een feestelijke gelegenheid)

Aanvragen kan via www.samenzwolle.nl/stuureenkaartje of 038 - 7508387.

Gastgezinnen voor grote hond

Blijf van mijn Dier is per direct op zoek naar gastgezinnen die tijdelijk voor een wat grotere hond, zoals een stafford, rottweiler, herder of pitbull, willen zorgen. De eigenaren van deze dieren kunnen tijdelijk niet voor hun dier zorgen, vanwege huiselijk geweld, psychiatrische klachten, verslaving of dakloosheid. Blijf van mijn Dier plaatst deze dieren tijdelijk bij een gastgezin, totdat de eigenaar weer een eigen, veilige plek heeft.

Reageren kan via www.samenzwolle.nl/gastgezin/hond of 038 - 750 83 87.

Vervoer naar het ziekenhuis

ZwolleDoet! heeft vrijwilligers die mensen vervoeren en begeleiden naar het ziekenhuis of een specialist. Wie door een klein sociaal netwerk of een gebrek aan middelen het gevoel alsof je er alleen voor staat, kan er een beroep op doen. Bijvoorbeeld vanwege de aard van de behandeling (oogdruppels, narcose), een belangrijke uitslag waarbij het fijn is dat er iemand meeluistert of omdat je een aandoening of beperking hebt en het alleen niet redt.

Alle vrijwilligers zijn zorgvuldig gescreend. Zij kunnen in overleg ook zorgen voor vervoer, hierbij betaal je enkel de onkosten.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/gaatmetjemee of 038 - 422 52 00.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden