Foto:

Nieuwe expositie in Kunstruimte Het Langhuis tijdens de wintermaanden

Zwolle - Kunstruimte Het Langhuis is vanaf zaterdag 21 november door kunstenaars-collectief MAF-arts omgebouwd tot een kijkdoos-expositie. Licht en reflectie staan centraal. 

Tijdens de expositie ‘Zichtbaar Licht’ is vanaf de straat lichtkunst te zien. De expositie is tot 31 januari elke dag, van 16.00 uur tot 22.00 uur te zien. Het Langhuis is te vinden aan de Goudsteeg 8.

Het kunstenaarscollectief MAF-arts bestaande uit de kunstenaars Mark van Enk, Jeanine Bartelds en Fred Zomer. Het is in december 2018 opgericht. De initiatiefnemers hebben een gezamenlijke fascinatie voor kleur, licht, en beweging. In hun kinetische lichtobjecten staat bewegend licht centraal. Hun zoektocht is om de bewegende verandering van licht en beweging te begrijpen door te spelen met de werking van licht. De caleidoscoop van kleuren die deze bewegingen veroorzaakt is voor het kunstenaarscollectief een voortdurende bron van verwondering en verrukking.

Zichtbaar licht is het gedeelte van het elektromagnetisch spectrum dat gezien kan worden door het menselijk oog. Met dat licht wordt door MAF-arts een magische wereld opgeroepen met overvloeiende kleuren en een hele eigen poëtische werkelijkheid. Ook reflectie zal een grote rol spelen. Volgens de leden van MAF-arts vindt betovering plaats op zielsniveau en brengt het je terug bij je zelf.

Meer informatie op www.MAFarts.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden