<p>Op de foto van links af Sven (China Palace), Mignon (Hart van Zuid) en Jaap (grandcafé Zuijdt)</p>

Op de foto van links af Sven (China Palace), Mignon (Hart van Zuid) en Jaap (grandcafé Zuijdt)

(Foto: Denise van der Windt)

Het lekkers van Zuid in een tasje voor thuis

Zwolle - Het lekkers van Zuid is nu ook te bestellen in een tasje voor thuis. De tasjes kunnen zaterdag  in een drive tru worden opgehaald. 

Het menu bestaat per persoon uit twee garnalenkroketjes met cocktailsaus, babi pangang, foe yong hai en loempiaatjes met nasi en bami, en een zoet dessert van cheesecake en een glutenvrije brownie. Daarbij komt een speciaalbiertje (blond of tripel) van de Zwolse brouwerij De Witte Leeuw, of een flesje witte of rode wijn.

Initiatiefnemer Mignon Sickmann van Het Hart van Zuid: “Wij drieën bedienen grotendeels dezelfde groep gasten. Veel van hen willen graag helpen in deze lastige tijd. Nu de dagelijkse hectiek van het runnen van een horecazaak deels is weggevallen, ontstond tijd en gelegenheid om samen wat te organiseren. Zo zijn we weer even in beeld bij de mensen die we missen en die ons misschien ook missen.”

Geïnteresseerden moeten wel even reserveren. Dat kan via info@brasseriehethartvanzuid.nl en 038 - 460 6617. Ophalen gaat in tijdvakken van een half uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden