<p>&nbsp;Match is een maatjesproject van Humanitas voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.</p>

 Match is een maatjesproject van Humanitas voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

(Foto:)

ZwolleDoet!: van jongerenmaatje tot activiteiten in dierenweide

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Wie op zoek is naar ondersteuning of iets voor een ander wil doen kan mailen naar info@zwolledoet.nl of bellen met 038 - 4225200.

Jongerenmaatjes

Eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden; wat de reden ook is, soms is een maatje erg welkom. Match is een maatjesproject van Humanitas voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze zijn op zoek naar nieuwe maatjes. Maatjes ondernemen (twee)wekelijks leuke dingen met een jongere, zoals naar de stad, sporten, of gewoon even kletsen.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/jongerenmaatje of 038 - 422 5200.

Organisatietalent én gek op dieren?

Dierenweide ’t Spiekertje is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om activiteiten te organiseren. Door de coronamaatregelen konden veel activiteiten niet doorgaan, terwijl inkomsten om de dieren te blijven verzorgen nog steeds nodig zijn. Daarom zoekt de weide op korte termijn iemand die coronaproof activiteiten wil bedenken en uitvoeren met de andere vrijwilligers. Denk aan activiteiten voor kinderen, oliebollen verkopen, én leuke plannen die je zelf verzint.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/organisatietalent of 038 - 422 5200.

Gastheer of -vrouw hospice

Hospice Lotus, onderdeel van Zorgspectrum Het Zand, zoekt een vrijwillige gastheer of -vrouw die gasten van de hospice en hun naasten ondersteunt. Denk hierbij aan het verzorgen van koffie en thee, maar ook het spelen van een spelletje of maken van een wandeling. De vrijwilliger hoeft geen zorginhoudelijke taken uit te voeren, maar zorgt zo wel voor verlichting bij het zorgteam. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger in het weekend beschikbaar is.

Reageren via www.zwolledoet.nl/vacaturehospice of 038 - 422 5200.

Logistiek vrijwilliger Unicef

Eem logistiek vrijwilliger bij Unicef beheert en administreert de goederenstroom van de licentiepartner naar de regio. Hij voorziet de verkooppunten van licentie artikelen, houdt toezicht op de voorraden en regelt de afrekening met de verkooppunten. Daarnaast onderhoud hij de contacten met partners.

Reageren via www.zwolledoet.nl/logistiekunicef of 038 - 422 5200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden