pepernoten
pepernoten (Foto: n.v.t.)

Toch Sinterklaas voor Zwolse gezinnen met een laag inkomen

Zwolle - Stichting Kind in Beeld brengt het Sinterklaasfeest dit jaar naar 850 kinderen in Zwolle.

Kind in Beeld zou voor de tiende keer Hét Grote Sinterklaasfeest vieren, maar dat gaat door corona niet door. “Het is echt heel erg jammer dat het feest zelf niet door kan gaan, maar vijf minuten nadat wij dit besluit hadden genomen, beslisten wij: dan brengen we het feest naar de kinderen toe", zegt Anne van den Belt, werkgroeplid van de stichting. "Voor ieder kind mogen de ouders via onze site een nieuw cadeau uitkiezen met een waarde van 10 euro. Vrijwilligers brengen de cadeaus en lekkers langs om er samen een gezellige avond of middag van te maken. Uiteraard gebeurt dit coronaproof. In totaal verwachten we dat het om meer dan driehonderd gezinnen gaat. Natuurlijk kunnen vrijwilligers en sponsors zich melden bij ons.”

Het Grote Sinterklaasfeest is ook ieder jaar weer een moment voor de start van de doneeractie. Doneren kan via https://stichtingkindinbeeld.nl/help-ons/. De opbrengst komt ten goede aan Hét Grote Sinterklaasfeest, maar ook aan andere uitjes gedurende het hele jaar.

Stichting Kind in Beeld is een Zwolse stichting die het hele jaar door plezierige en gratis activiteiten organiseert voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichtingkindinbeeld.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden