Foto:

Thuis uit eten met de Poppe Mobiel

Zwolle - Restaurant Poppe begint vandaag met de Poppe Mobiel: “Een ervaren kok van Poppe komt met een medewerker bediening bij de gasten aan huis, in onze foodtruck, voor een ter plekke goed bereid diner”, leggen Sander en Nienke Struick uit. Zij runnen aan de Luttekestraat 66, in de voormalige hoefsmederij, het bourgondische Restaurant Poppe.  

De coronacrisis is niet aan hen voorbij gegaan. Het restaurant is gesloten tot nader order. Na flink brainstormen verzon het team de Poppe Mobiel. Sander en Nienke vertellen enthousiast over het nieuwe concept. “Onze gasten komen normaal gesproken niet alleen voor het diner, maar voor de totale Poppe-beleving. Dat kun je toch niet in een afhaaldoosje stoppen? Met het hele team zijn we op zoek gegaan naar een passend alternatief. Waarbij we onze gasten in de watten kunnen leggen, zoals zij dat gewend zijn bij ons.”

Iedereen die onbekommerd wil genieten van een bijzondere en culinaire avond kan Poppe Mobiel reserveren. Het team van enthousiaste medewerkers zorgt voor een geslaagde avond thuis. Sander: “Het gaat om de ervaring, de beleving van gastheerschap en het totaal plaatje van het diner aan huis. Het driegangenmenu dat wij speciaal hiervoor hebben samengesteld staat op onze website en wisselt wekelijks.”

De beroemde Poppe-olijven ontbreken niet. Nienke: “We starten met onze heerlijke gemarineerde olijven en twee soorten brood met tapenade en boter. Intussen wordt buiten de mobiele keuken in gereedheid gebracht. Ter plaatse bereiden onze vakmensen de verse maaltijd, gepresenteerd zoals in het restaurant. We sluiten af met een culinair dessert. Indien gewenst nemen wij een mooie wijn mee uit onze royaal gevulde wijnkelder.”

Reserveren kan via www.poppezwolle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden