<p>Zwolle Pien Bos en Ilse Horstman en het nichtje van Pien, Vivi&egrave;n, op de fiets.&nbsp;</p>

Zwolle Pien Bos en Ilse Horstman en het nichtje van Pien, Vivièn, op de fiets. 

(Foto: Frans Paalman)

Pien en Ilse bedenken 'tour des surprises'

Zwolle -  De omstandigheden vragen om creativiteit en een frisse blik. Pien Bos (46) en Ilse Horstman (44) spelen hier op in. “Wij organiseren in opdracht een verrassing op maat”, vertelt Ilse enthousiast. Pien vult haar aan: “Met onze hulp kan je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau geven. Een belevingscadeau is iets dat lang zal resoneren”.

(door Esther Mostert)

Voor een verjaardag, huwelijk of jubileumsfeestje kan je bij Pien en Ilse terecht. “Ook als je iemand in het zonnetje wilt zetten, of een ervaring als teken van troost wilt geven. Je kan een ervaring ook met een vriendengroep geven.”

Juist in een tijd dat alles te koop is, is een ervaring cadeau geven bijzonder. “Ons concept ‘tour des surprises’ is spontaan ontstaan”. Dit jaar moest Pien een andere invulling geven aan het verjaardagsuitje met haar nichtje Vivièn. “De tradities om samen iets leuks te doen wilde ik voortzetten”. Ze vroeg Ilse om hulp. Samen zijn ze aan de slag gegaan. “Voor Vivièn”, vertelt Pien. Daarnaast richt ze haar aandacht ook graag op andere dingen dan corona. “Onze ‘tour des surprises’ is hier een positief antwoord op”. Ilse beaamt dit. “Er komen dus ook goede dingen uit corona voort. Anders hadden we dit concept nooit bedacht.”

Pien en Ilse hebben als verrassing een fietstocht langs belangrijke plekken en bijzondere mensen in Zwolle georganiseerd voor Vivièn. Onderweg werd ze verrast en bij iedere stop was er een leuke act, lief gedicht of fijn gesprek. “Alles coronaproof uiteraard”. Ook aan een hapje en drankje onderweg was gedacht. Met een gevulde picknickmand werd Vivièn op stap gestuurd.

“Vivièn heeft ervan genoten. Ze voelde zich heel bijzonder” zegt Pien. “Dat er zoveel moeite voor je wordt gedaan is al een cadeau op zich” vertelt Ilse. “Ook de mensen die aan onze verrassing mee hebben gewerkt, hebben dat met plezier gedaan”. De energie die uit het concept voortvloeit is volgens Pien en Ilse besmettelijk in positieve zin. “Mensen vonden het - juist in deze tijd - fijn om iets leuks voor een ander te kunnen doen. Iedereen wilde meteen meewerken”.

Pien en Ilse hebben elkaar via-via leren kennen. Ze spraken elkaar 2,5 jaar geleden voor het eerst aan de telefoon. Het klikte meteen, op meerdere fronten. Samen aan een project werken kunnen ze goed en doen ze graag. Ze zijn beide ondernemers en creatieve duizendpoten. “Samenwerken gaat bij ons vanzelf”. Pien en Ilse zien zichzelf als gelijkwaardige professionals op sociaal en cultureel vlak. “We willen iets origineels neerzetten, een bijzondere ervaring organiseren”.

Pien en Ilse willen meer mensen blij maken met zo’n verrassing op maat. Neem gerust contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten van een ‘tour’ staan op de site. Al zijn deze wel deels afhankelijk van de inhoud en hoeveelheid verrassingen onderweg. Denk daarbij aan het aantal performances en de in te zetten artiesten. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

www.pienbos.eu/tourdessurprises/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden