Foto: Erik Delobel

Zwolse hiphopformatie brengt muzikale ode aan moeders

Zwolle - De Zwolse hiphopformatie heeft een nieuwe single waarop een muzikale ode wordt gebracht aan de moeders van de drie rappers. De nieuwe single ‘Mama’ gaat over het lege nestsyndroom en de rollen die met de jaren omdraaien. 

Op is ook de Zwolse zanger Micah van het duo Micah & Julia te horen. Micah schreef mee aan het nummer en zong het refrein van dit Nederlandstalige popnummer. De single Mama is te beluisteren op Spotify en de clip, gemaakt door Filmsaus (bekend van clips voor rapper Snelle), is te bekijken op Youtube.

Het afgelopen jaar stond voor de Alliantie volledig in het teken van nieuw werk. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Mooi Toch’ (2018) verscheen begin dit jaar de eerste EP genaamd ‘Kleine bundel 1’ met de funky en elektronische singles ‘Buurtjes’ en ‘1000 Idealen’. De eerste single van de tweede EP die begin november uitgebracht zal worden, ‘Gek Van Mij’, gooide landelijk hoge ogen met plaatsingen in de grote Spotifylijsten en airplay op diverse grote radiostations. 

Nu is daar ‘Mama’. “Wij hebben zelden een release zo spannend gevonden. Niet alleen om hoe de reacties van onze fans zouden zijn maar juiste ook die van onze grootste fans, namelijk onze moeders. Maar die zijn berentrots op hun zoons en dat maakt de release van dit nummer nu al meer dan geslaagd”, zegt rapper Athomus (Thomas Siemonsma).

De video is te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=wMb-o2b96T8

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden