<p>Scoutingvereniging Renatum 57 in Zwolle is op zoek naar nieuwe leiders voor de scouts van 10 tot 16 jaar. </p>

Scoutingvereniging Renatum 57 in Zwolle is op zoek naar nieuwe leiders voor de scouts van 10 tot 16 jaar.

(Foto: )

ZwolleDoet!: van leider bij scouts tot vrijwillig fotograaf bij ANNO

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Ben je op zoek naar ondersteuning? Of wil je iets doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden voor coronaproof vrijwilligerswerk? Mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 – 422 5200.

Scoutingleider tienergroep

Scoutingvereniging Renatum 57 in Zwolle is op zoek naar nieuwe leiders voor de scouts van 10 tot 16 jaar. Iedere zaterdag komt de groep bij elkaar om iets te ondernemen: van hiken tot fietsen, varen, hout kappen of een vuur aanleggen. De leider is vooral coach en klankbord, deze tieners zijn al erg zelfstandig.

Reageren en meer informatie via www.zwolledoet.nl/scoutingleider of 038 - 422 5200.

Vrijwillige fotograaf museum ANNO

In ANNO worden alle erfgoedcollecties van Zwolle bij elkaar gebracht en gepresenteerd aan het publiek: een uniek concept in Nederland. In 2021 opent ANNO haar deuren aan de Melkmarkt, in het monumentale Drostenhuis. De restauratie is momenteel in volle gang. ANNO zoekt een vrijwillige fotograaf die de bijzondere momenten van ANNO vastlegt, zoals de opening van een expositie, een stadswandeling en beeldmateriaal van de verbouwing van het nieuwe museum. De fotograaf heeft oog voor detail, gaat zelfstandig te werk en kan gemaakte foto’s snel delen.

Reageren via www.zwolledoet.nl/fotograafanno of 038 - 422 5200.

Gastheer of -vrouw bij Het Zonnehuis

Het Zonnehuis zoekt iemand die enkele uren per week bezoekers wil ontvangen en registreren bij binnenkomst. Gezocht wordt iemand die gastvrij, sociaal en geduldig is. Dag en tijden zijn in overleg.

Reageren via www.zwolledoet.nl/zonnehuis of 038 - 422 5200.

Vrijwilliger dagbesteding

Stichting Games en Computers zoekt iemand die de cliënten ondersteunt bij hun dagbesteding. Dat gebeurt in een ongedwongen sfeer. De vrijwilliger heeft persoonlijk contact met ze, bekijkt welke activiteiten er kunnen worden opgepakt en geeft zorgsignalen af naar de werkbegeleider.

Gezocht wordt iemand die goed met mensen kan omgaan, oog heeft voor de behoefte en beperkingen van de cliënt en creatief is in het bedenken van oplossingen.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/dagbesteding of 038 - 422 5200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden