<p>Wijkboerderij de Schellerhoeve zoekt een klusser voor het opknappen van kleine klussen in en rond de boerderij.&nbsp;</p>

Wijkboerderij de Schellerhoeve zoekt een klusser voor het opknappen van kleine klussen in en rond de boerderij. 

(Foto: )

ZwolleDoet!: Van naald en draad tot ontvangen van museumgasten

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Ben je op zoek naar ondersteuning? Of wil je iets doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden voor coronaproof vrijwilligerswerk? Mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 - 422 5200.

Iets moois maken op de naaimachine

Wie kan genieten van het creatief bezig zijn met stofjes, naald, draad en de naaimachine en wil iets betekenen voor een ander? Voor een enthousiaste mevrouw uit Stadshagen zoekt ZwolleDoet! naar een creatief maatje. Mevrouw heeft een fysieke en verstandelijke beperking, waardoor het fijn zou zijn als een geduldige vrijwilliger haar wil begeleiden bij het maken van simpele projectjes. Er is een naaimachine aanwezig op de dagbesteding in haar woonlocatie. Het gaat om een keer in de een of twee weken.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/creatiefmaatje of 038 - 422 5200.

Hattems kunstmuseum

Het Voerman Museum Hattem bestaat al zeventig jaar en is gevestigd in twee oude herenhuizen waar schilderijen, historie en archeologie samenkomen. Het museum wordt volledig gerund door vrijwilligers met een passie voor kunst. Om het team uit te breiden zijn ze op zoek naar gastheren en -vrouwen. Deze ontvangen de gasten, maken ze wegwijs en geven informatie.

Reageren via www.zwolledoet.nl/kunstmuseum of 038 - 422 5200.

Wijkboerderij de Schellerhoeve

De Schellerhoeve is een wijkboerderij in de IJsselzone aan de rand van Zwolle-Zuid. Er zijn veel dieren, groot en klein, maar ook tuinen met ruimte om te spelen, te picknicken en te speuren. De boerderij zoekt een klusser voor bijvoorbeeld het repareren van de afrastering, het opknappen van de dierverblijven of een likje verf hier en daar. Dag en tijd is in overleg.
Aanmelden via www.zwolledoet.nl/schellerhoeve of bel 038 - 422 5200.

Stichting Kringloop Zwolle

Stichting Kringloop Zwolle is op zoek naar vrijwilligers voor diverse afdelingen. Sorteer en prijs boeken op de boekenafdeling, ga aan de slag als klusjesman of help bij het bekijken van alle tweedehands kleding die binnenkomt om te zien wat bruikbaar is.

Alle vacatures van Stichting Kringloop Zwolle staan op www.zwolledoet.nl/vacatureskringloop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden