Korfballers Oranje Zwart nog meer thuis op Marslanden

Zwolle -  - Met de oranje korfzones in een splinternieuw kunstgrasveld heeft de Zwolse korfbalvereniging Oranje Zwart een thuishaven om trots op te zijn. Zaterdag 3 oktober is de officiële opening van het veld, met festiviteiten voor de jeugd en een aantrekkelijk wedstrijdprogramma. De toegang is gratis.

De officiële opening is ’s middags om 15.30 uur, voorafgaand aan het duel tussen Oranje Zwart 1 en Achilles 1. Beide ploegen zijn dit seizoen nog ongeslagen. De hele dag is het echter al feest op het sportterrein op de Marslanden, met vanaf 9.45 uur wedstrijden, een spandoekenwedstrijd en een springkussen. Ook clubmascotte kangoeroe OZzi is natuurlijk aanwezig.

Het nieuwe kunstgrasveld volgt vijf jaar na de verhuizing van Oranje Zwart van sportpark de Pelikaan naar de Marslanden. Een stap die de club geen windeieren heeft gelegd. Het ledenaantal groeit en door het nieuwe kunstgras kan alle ruimte nu optimaal gebruikt worden. Daardoor kan de vereniging de komende jaren verder groeien en iedereen, van peuters tot veteranen en van wedstrijdkorfballers tot G-korfbal, goede faciliteiten bieden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden