Foto:

Jongerenkoor Glorious Zwolle zingt weer

Zwolle - Jongerenkoor Glorious Zwolle is na maandenlange ‘coronastilte’ weer begonnen met repetities in de Opstandingskerk aan de Esdoornstraat.

Zwolle - Jongerenkoor Glorious Zwolle is na maandenlange ‘coronastilte’ weer begonnen met repetities in de Opstandingskerk aan de Esdoornstraat.

Het Koornetwerk Nederland heeft een landelijk protocol opgesteld zodat hoe koren conform de landelijke coronaregels kunnen zingen. Zo zien de repetities van Jongerenkoor Glorious Zwolle er nu ook net even wat anders uit dan voorheen: de leden staan op anderhalve meter afstand van elkaar, er is een gewijzigde kooropstelling tijdens de repetities, maar misschien de grootste wijziging is de nieuwe (grotere) repetitielocatie in de Opstandingskerk om afstand te kunnen garanderen.

Glorious Zwolle heeft tijdens ‘coronastilte’ niet stilgezeten. Tweemaal organiseerde het koor online repetities onder leiding van dirigent Arnold Wienen. Vanuit huis maakten de leden thuisopnames die vervolgens samengevoegd zijn, om op die manier toch ‘samen’ te kunnen zingen. Bij het nummer ‘Hope Alive in Me’ werd de samenwerking gezocht met Elvis E. die al eerder met Glorious optrad tijdens de Gospel Night in maart 2020.

Glorious heeft dertig leden tussen de 18 en 30 jaar oud uit Zwolle en omstreken. Glorious is voor hun een plek om God te eren, maar ook om lol te hebben, te ontspannen en te werken aan hun koor- en zangtechnieken. De repetities vinden elke twee weken plaats van 20.00 tot 21.45 in de Opstandingskerk

Meer informatie via gloriouszwolle.weebly.com/ of mail naar gloriouszwolle@outlook.com

Kijk ook naar https://www.youtube.com/watch?v=O04fhYJoHXo&ab_channel=GloriousZwolle

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden