Langhuis Podium zaterdag met ‘God’s first name is art’

Zwolle - Henk Heideveld is zaterdag 26 september gastheer van het Langhuis Podium. Deze middag zal in het teken staan van verdieping en nadere kennismaking met de kunstenaar die er momenteel exposeert met zijn expositie God’s first name is art’.   

De expositie is 5 september geopend in het Langhuis aan de Goudsteeg 8, en wordt goed ontvangen. De bezoekers van de expositie reageren enthousiast op de getoonde werken die Henk in al zijn diversiteit en vakmanschap toont. Een extra bijzonderheid is dat de kunstenaar op bijna alle dagen dat het Langhuis open is zelf aanwezig is. Hij geeft persoonlijk tekst en uitleg bij zijn werken. 

Tijdens het programma van het Langhuis podium zal Henk beschouwingen geven over zijn eigen werk. Zijn thema’s, geloof en de holocaust, zijn God aforismen en zijn Ierse portretten zullen allemaal aan bod komen. Arno Kramer, kunstenaar, kunstkenner en vriend, gaat dieper in op de relatie die Henk met Ierland heeft. Daarnaast speelt Henk zelf met zijn Ierse band The Moostownband. 

 Meer over de expositie: www.langhuis.nl/henk-heideveld-gods-first-name-is-art/

Langhuis Podium:  ’God’s first name is art’ is zaterdag 26 september vanaf 15.00 u live te bezoeken. Ook kunnen bezoekers  livestream meekijken op afstand.

Livestream kijken via deze link: https://youtu.be/qlOW0sqtR1A

In verband met COVID-19 maatregelen heeft het Langhuis plek voor maximaal 9 bezoekers.  

Reserveren via Info@langhuis.nl

Op andere dagen is reserveren aan de deur mogelijk.

Lees hier meer over onze Corona maatregels www.langhuis.nl/covid-19-maatregelen/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden